Surf Stepper

Hobie Mirage Eclipse - prvi Stand Up Pedalboard u svijetu.

Što je Surf Stepper?

Surf Stepper – Mirage Eclipse, renomiranog proizvođača Hobie, prvo je plovilo takve vrste u svijetu koje kombinira karakteristike Stand Up Paddle board-a i stepera. Mirage Drive pogonski sustav omogućava da se kretnjama jednakim onima na steperu pokreću podvodne peraje koje potiskuju Surf Stepper dok upravljač od aluminijske legure, opremljen ručicama za upravljanje kormilom, osigurava okretnost te ravnotežu i stabilnost prilikom vožnje. Jednostavnim uklanjanjem Mirage Drive pogonskog sustava i upravljača te fiksiranjem kormila moguće je prenamijeniti Surf Stepper u izuzetno stabilan Stand Up Padle board.

Modeli

Trenutno dostupni modeli Surf Stepper-a su Mirage Eclipse DURAplave boje, veličine 12 i Mirage iEclipse, žute boje, veličine 12.

Mirage Eclipse DURA, dodatno ojačan karbonskim vlaknima, sa završnom obradom otpornijom na udarce i ogrebotine, namijenjen je za komercijalnu uporabu te je trenutno dostupan u plavoj boji.

Karakteristike modela Surf Stepper-a Mirage Eclipse DURA, veličine 12:

  • dužina: 3,66 m
  • ukupna težina: 21 kg (s opremom: 26 kg)
  • deklarirana nosivost: 125 kg
Mirage iEclipse 11 - Charter Split

Mirage iEclipse, prvi Stand Up Paddle board na napuhavanje s pedalama. Nudi izuzetnu čvrstoću i iste performanse kao Eclipse modeli, ali u izuzetno laganom i prijenosnom pakiranju. Dostupan je u žutoj boji.

Karakteristike modela Surf Stepper-a Mirage iEclipse, veličine 11:

  • dužina: 3,35 m
  • ukupna težina: 12,7 kg (s opremom (bez torbe i pumpe): 18,1 kg)
  • deklarirana nosivost: 136 kg

Za više informacija, kontaktirajte nas na info@chartersplit.com.

Contact Us